Fram tills idag

Jag valde i december 2013 att ta ett steg tillbaka från både politiken och förenings ansvaret jag hade i Kungälv, Detta pga av att min hälsa i rask takt försämrades! Läkarbesöken avlöste varandra och jag hade varken ork eller minne att fortsätta. Läkaren hotade med att de bara var en tidsfråga innan jag fick min första hjärtinfarkt!

Det är ett av dom svåraste valen jag tagit, men med 3 barn och fru var det väl ändå ett måste!

Jag jobbar ju inom politiken så på sätt och vis lämnade jag det aldrig! Kände mig som en sån otrolig svikare gentemot alla i partiet i Kungälv! Jag har under 2014 försökt att komma tillbaka men när det var dags för att bestämma om jag skulle aktivt försöka ställa upp under valet och kandidera bad jag att få stå på sista plats till Kommunen och fick äran att stå på listan till riksdagen.

Jag stod bredvid under valrörelsen dels pga av jobbet på Moderaternas kansli i Göteborg. Men vad det sög i kampanj tarmen!

Idag sitter vi i opposition i Kungälvs kommun och på riks!

Nu gäller det att aktivt arbeta hårt för att fortsätta att arbeta för en arbetsskapande politik även om det är i opposition, Förnyelsearbetet är igång på alla plan och det kommer bli 4 spännande år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *