Ovärdig beskrivning

Sveriges finansminister Magdalena Andersson fortsätter svartmålningen av Sveriges ekonomi, Vilket i mina ögon är tämligen barnsligt! Stora delar av världen har under många år hyllat hur Sverige för hur Alliansen arbetat med ekonomin. Att det råder skillnader på hur Socialdemokrater och Alliansen ser på ekonomi är ju ingen hemlighet, men att som finansminister stå och svartmåla det ekonomiska läget under rådande läge blir inte bara löjligt utan helt befängt!

Det är synd att man nu från S och Mp fortsätter svartmålningen och helt släpper den goda ekonomin som Alliansen arbetat fram under 8 år, det verkar inte bättre än att skattehöjningarna kommer dugga tätt under finansminister Magdalena Anderssons ledarskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *