Förvirring

Hur kan man annars summera tiden från valet??

Det kastas hit och dit under varje vecka….det började med ett erkännande av  Palestina ett fördömande av Saudiarabien och ett nej till fortsatt avtal, Vilket ledde till ett fördömande av Sverige i hela mellanöstern! Nu ska man göra det dyrare att jobba, spara och tanka! Vi går från ett Sverige som hyllades i omvärlden för att sin ekonomiska politik till ett land i förfall!

Att stå i valrörelsen och lova och lova för att sedan inte hålla ett enda vallöfte känns så Socialdemokratiskt. Jag har full förståelse för att man inte alltid kan hålla allt! Så är det men detta är fullkomligt löjligt!

Vi går tunga år tillmötes och idag känns det långt till 2018.

förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *